Na jaren op zoek te zijn geweest naar een creatieve hobby meldde Francisca zich 1,5 jaar geleden aan voor een cursus zilver smeden in Nederland en was direct fan! Sindsdien heeft ze meerdere cursussen in India gevolgd, een tijdje meegewerkt in een kleine sieraden werkplaats en is momenteel hard aan het werk in haar eigen 'sieraden hoek' in Spanje.

Alle sieraden zijn van 925 zilver en edelstenen, en met heel veel liefde (en soms wat frustratie) ontworpen en gemaakt door Francisca!

Francisca kennen we van hetzelfde geestdodende baantje waar wij (Karen & Salem) elkaar hebben leren kennen. Inmiddels zijn we vele jaren (en levens) verder en zijn we supertrots op Francisca die haar droom van reizen en creatief bezig zijn najaagt. Daarom vonden wij het heel erg speciaal om ook haar sieraden in onze toko te mogen verkopen. Kom gerust even bij ons kijken of er wat moois voor je tussenzit! Of neem een kijkje of haar etsy shop!

Lola Loves the Sky is een manier om compassie voor dieren en veganisme op een positieve manier over te brengen aan (voornamelijk) de jeugd.

Het Lola Loves the Sky kaartspel is ontworpen door Hila, die sinds een aantal jaar haar leven volledig heeft omgegooid en vanuit een carrière als grafisch ontwerper bij grote bedrijven besloot te doen wat ze altijd al wilde: dieren illustraties maken en mensen inspireren om te wereld te verbeteren.

Samen met haar team is ze momenteel druk bezig met het afronden van het spel, dat naar verwachting einde van het jaar 2018 op de website te bestellen zal zijn. Ook zal je het spel héél binnenkort bij ons in de zaak kunnen bewonderen én spelen!

Bahir Natural Space is net als Pachamamis ontstaan uit een plek van vriendschap. Twee vriendinnen uit Polen spendeerden een zomer samen met vrienden in de natuur en kwamen op het idee zeep te maken van alle mooie ingrediënten die ze vonden. 

De zeepjes worden met de hand gemaakt in een houten keukentje en zijn helemaal biologisch en natuurlijk. De basis van de zeepjes is shea boter, cacao boter, witte klei en kokosolie.

De dames van Bahir hebben respect voor de wereld om hen heen en doen hun best om de natuur te behouden zoals deze is (inclusief onze huid!). Omdat wij ons goed kunnen vinden in hun filosofie, en graag handgemaakte en natuurlijke vegan huidverzorging gebruiken, hebben wij de zeepjes ook in onze toko liggen voor de verkoop!

Kom gerust langs om te ruiken!